Run Group Profil when drive is attached not working properly

For technical support visit http://support.2brightsparks.com/
Post Reply
olidie
Experienced
Experienced
Posts: 32
Joined: Sun Aug 24, 2014 8:39 pm

Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by olidie » Wed May 15, 2019 5:54 am

Hi,

I have a a group profile with several profiles to back up certain files to an external usb ssd that I use to sync these folders between PC, laptop and tablet. The group profile is set to run when the SSD disk with the corresponding label is inserted into drive S: . However this results in a mess since only one or two profiles run properly and the others are aborted. This happens on all machines. Profiles are not set to run in parallel and no single profile has a trigger to start when something happens. Please see this screencapture:
https://drive.google.com/file/d/1YRkjrPDmOARqEor2AKBoqVMdXWwrrcd4/view?usp=sharing

Running the group profile manually is working out like it is supposed to as you can see here: https://drive.google.com/file/d/1QvUoMDWs5-5D9XIKKRfEOMNNCt3GCvjB/view?usp=sharing

Any ideas what the problem could be? It's quite annoying since it takes away to have these routines running in the background without much attention.

Cheers
Oliver

Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 794
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by Swapna » Wed May 15, 2019 7:32 am

Hi,

Can you please submit a support ticket to [email protected] for assistance?

Thank you.

olidie
Experienced
Experienced
Posts: 32
Joined: Sun Aug 24, 2014 8:39 pm

Re: Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by olidie » Wed May 15, 2019 7:38 am

Done. Thank you.

Oliver

Post Reply