Before posting, and to avoid disappointment, please read the following:

  • This forum is not for 2BrightSparks to provide technical support. It's primarily for users to help other users. Do not expect 2BrightSparks to answer any question posted to this forum.
  • If you find a bug in any of our software, please submit a support ticket. It does not matter if it is freeware or you haven't yet purchased the software. We want to know about any and all bugs so we can fix them as soon as possible. We usually need lots of information and details from you to reproduce bugs and that is better done via a support ticket and not this forum.

Run Group Profil when drive is attached not working properly

For technical support visit http://support.2brightsparks.com/
Post Reply
olidie
Experienced
Experienced
Posts: 38
Joined: Sun Aug 24, 2014 8:39 pm

Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by olidie » Wed May 15, 2019 5:54 am

Hi,

I have a a group profile with several profiles to back up certain files to an external usb ssd that I use to sync these folders between PC, laptop and tablet. The group profile is set to run when the SSD disk with the corresponding label is inserted into drive S: . However this results in a mess since only one or two profiles run properly and the others are aborted. This happens on all machines. Profiles are not set to run in parallel and no single profile has a trigger to start when something happens. Please see this screencapture:
https://drive.google.com/file/d/1YRkjrPDmOARqEor2AKBoqVMdXWwrrcd4/view?usp=sharing

Running the group profile manually is working out like it is supposed to as you can see here: https://drive.google.com/file/d/1QvUoMDWs5-5D9XIKKRfEOMNNCt3GCvjB/view?usp=sharing

Any ideas what the problem could be? It's quite annoying since it takes away to have these routines running in the background without much attention.

Cheers
Oliver

Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 839
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by Swapna » Wed May 15, 2019 7:32 am

Hi,

Can you please submit a support ticket to [email protected] for assistance?

Thank you.

olidie
Experienced
Experienced
Posts: 38
Joined: Sun Aug 24, 2014 8:39 pm

Re: Run Group Profil when drive is attached not working properly

Post by olidie » Wed May 15, 2019 7:38 am

Done. Thank you.

Oliver

Post Reply