windows password when using Live account for login?

For technical support visit http://support.2brightsparks.com/
Post Reply
andyd
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Mar 31, 2019 7:24 pm

windows password when using Live account for login?

Post by andyd » Sat Apr 06, 2019 12:36 pm

I don't have a local password set as I'm using my Windows Live account. I want to set scheduled syncing after data loss as I've been doing this manually. When I try to set this up I get prompts to enter my Windows password but I don't have one.

Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 822
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: windows password when using Live account for login?

Post by Swapna » Mon Apr 08, 2019 3:25 am

Hi,

You have to remove the blank password restriction in Windows to run schedule task with blank/empty Windows login password. For additional details, please read Running schedule tasks with blank passwords article.

Thank you

Post Reply