bakup with SyncBackPro to SSD (My Passport SSD) gives problems

For technical support visit http://support.2brightsparks.com/
Storm-_-
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Dec 02, 2017 2:26 pm

bakup with SyncBackPro to SSD (My Passport SSD) gives problems

Postby Storm-_- » Sat Dec 02, 2017 4:45 pm

I have bought a Western Digital SSD (“My Passport SSD”) for backing up my files.
I have connected my SSD with a USB connection.

Copying files from my hard disk to the SSD via USB does not cause any problems.
But making a backup with the same files with SyncBackPro gives at a given time error messages.

The first message says something that SyncBack can not find a certain file.
The messages after say something about not being able to find the path.

It seems that SyncBack then has lost the connection with the SSD.
The computer has not lost the connection with the SSD!

The profile of SyncBack looks good.
I've tried it with another extern harddisk via the same USB and it goes well without errors.

Is there anyone who can help to solve this problem?

The configuration of my Desktop:
Windows 10 (1709)
SyncBackPro V8.2.18.0
Attachments
SyncBackPro V8.2.18.0 Logging.JPG
SyncBackPro V8.2.18.0 Logging.JPG (136.28 KiB) Viewed 151 times

Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 489
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: bakup with SyncBackPro to SSD (My Passport SSD) gives problems

Postby Swapna » Sun Dec 03, 2017 8:12 am

Hi,

Please submit a support zip (with debug logs) of your profile run to support@2brightsparks.com for investigation.

Full instructions for creating and submitting the support zip are given here:

http://support.2brightsparks.com/knowledgebase/articles/213970-creating-a-debug-information-file

If your Zip is over 30MB, contact us for alternate instructions, advising the actual size. Do not try to attach to the ticket!

Do not post (nor links to) Support Zips on this open forum.

Thank you.

Storm-_-
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Dec 02, 2017 2:26 pm

Re: bakup with SyncBackPro to SSD (My Passport SSD) gives problems

Postby Storm-_- » Sun Dec 03, 2017 1:07 pm

I found the solution of the problem.
I had the SSD connected to the computer with a USB cable.
Due to the length of the cable, the SSD loses power.
So as a result, the SSD loses sometimes the connection with the computer.

Now I have connected it directly to the computer and SyncBackPro does its job flawlessly again!

Thank you Swapna for your support anyway!


Return to “SyncBackPro (commercial)”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests