Not deleting per settings

For technical support visit http://support.2brightsparks.com/
LaryW
Enthusiastic
Enthusiastic
Posts: 19
Joined: Wed Mar 22, 2017 6:53 pm

Not deleting per settings

Postby LaryW » Sun Oct 29, 2017 5:05 pm

I have a profile that compares folders on my computer to external hard drive. If it doesn't find a file on the the internal drive E then it should delete if found on external drive J. However for some reason it isn't working. When I run the profile it shows no files to delete but when I look at the folder on the external there are some files but none in the corresponding folder on the computer.

Win 10, SB Pro 8.3.6.0

Have I missed a setting somewhere?

Here's a screenshot of my settings
syncbacksettings.jpg
syncbacksettings.jpg (58.72 KiB) Viewed 153 times

Swapna
2BrightSparks Staff
2BrightSparks Staff
Posts: 484
Joined: Mon Apr 13, 2015 6:22 am

Re: Not deleting per settings

Postby Swapna » Sun Oct 29, 2017 11:48 pm

Hi,

Please submit a support zip with debug logs of the scan phase for further investigation. Enable the option 'Output debug information' from Preferences menu and run the profile in manual mode (ctrl + R). When the Differences Window is displayed, abort the profile run and submit the support zip as per the instructions given here:

http://support.2brightsparks.com/knowle ... ation-file

If your Zip is over 30MB, contact us for alternate instructions, advising the actual size. Do not try to attach to the ticket!

Do not post (nor links to) Support Zips on this open forum.

Thank you.

LaryW
Enthusiastic
Enthusiastic
Posts: 19
Joined: Wed Mar 22, 2017 6:53 pm

Re: Not deleting per settings

Postby LaryW » Mon Oct 30, 2017 4:26 am

Thank you. Just emailed log.


Return to “SyncBackPro (commercial)”



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests